Derfor hjælper ungecoaching og terapi

Teenagere med overskud

Jeg er godt klar over, at det ikke er så simpelt, og at det kan være svært at gøre alene. Det er det, jeg vil hjælpe dig med. Jeg stiller dig spørgsmål, som giver dig nye måder at betragte dig selv på. Vi taler sammen og går på opdagelse i dine oplevelser. Desuden inddrager jeg øvelser og redskaber, som er gode, så du selv kan løse dine problemer fremover, når du har afsluttet dit forløb hos mig.

Målet er, at du lærer dig selv at kende. Du kommer til at forstå dig selv, dine tanker, følelser og dine reaktioner på en mere positiv måde.

Vores tanker har stor betydning for, hvordan vi har det. Der er ingen, der kan styre indholdet af deres tanker, men jeg kan lære dig, hvordan du kan kontrollere de mere negative tanker, så de fylder mindre i dit liv.