UngeCoach.dk

v/Stine Bache coach og psykoterapeut MPF

Hjælp til forældre og unge

tryghed strategier redskaber

Fylder stress, bekymringer eller angst for meget i din teenagers hverdag?

Hvert år stiger antallet af unge, der har brug for hjælp til at få en gladere hverdag. Generelt oplever mange et pres, som de kan have svært at håndtere. De mister overblikket og kan ikke finde løsninger. Når unge mistrives, udtrykker de det meget individuelt. Nogle af de mest brugte ord, de unge bruger, når de starter hos mig, er stress, angst og bekymring i forhold til et specifikt emne.

Bekymringerne kan være så store, at den unge ikke selv kan løse problemerne, og der kan være behov for professionel hjælp.

Mange oplever, at samtaler med en coach eller psykoterapeut giver nye perspektiver og redskaber. Det kan være utroligt brugbart at få hjælp fra en neutral part, som er trænet i at lytte, uddannet til hjælpe og har erfaringen indenfor ungeområdet.

Jeg hjælper unge med at stå stærkere i sig selv og tro på, at de kan klare livets små og store udfordringer. Sammen afdækker vi problemet, finder løsningen og laver en strategi til at nå derhen, hvor de gerne vil være. For at det kan lykkes, har jeg udviklet UNGESAMTALER, hvor jeg inddrager det mest effektive fra undervisning, studievejledning, coaching og terapi. Det gør forskellen, når det handler om unge.

”Jeg har altid i mine samtaler med Stine følt mig tryg og forstået. Samtalerne har i den grad hjulpet mig i forhold til, hvordan jeg tackler fremtidige situationer. Stine formår nemlig at visualisere og give redskaber til at lykkes med de udfordringer eller skilleveje, man står overfor.

pige 19 år, der er kommet hos mig 10 gange på 2 år

Coaching handler om at se vejen til målet

Livet viser sig ikke altid som en lige linje. Der vil også være bump på vejen.

Den unge og jeg arbejder med samtaler, strategier og redskaber. De fungerer som et kompas, hvilket gør det lettere for den unge at finde retningen.

Hvad bekymrer dit barn?

Hvordan kommer du videre med at hjælpe?

Velkommen til min hjemmeside, hvor jeg har skrevet mere til dig som forælder og mere til dit barn.

Lidt om mig:

Jeg tilbringer alle mine vågne timer med teenagere.
Udover at undervise, studievejlede og coache gymnasieelever er jeg mor til to unge. Hvis jeg har misset, hvad der rører sig blandt unge, så har jeg eksperterne lige ved hånden – både på arbejdet og hjemme. Jeg stiller gerne op og afprøver en TikTok sammen med mine elever, tager en brydekamp med min søn – også selvom han vinder hver gang, eller sidder på køkkengulvet i dyb samtale med min datter. Jeg kan slet ikke lade være.

Døren er altid åben til mit hyggelige samtalerum, og I er meget velkomne til at tage kontakt til mig ved at sende en SMS 2092 9901 eller finde UngeCoach.dk på Facebook og sende en besked der.

Jeg er lidt af en fagnørd, og kan ikke holde mig væk fra faglitteratur, undersøgelser og forskning. For mig er det vigtigt, at min coachuddannelse lever op til ICF-standard, og at jeg som psykoterapeut er optaget i Dansk Psykoterapeutforening. Når I viser mig tillid til at hjælpe jeres barn, kvitterer jeg med at have forberedt mig grundigt i mange år. Jeg er alt andet end en weekendkursus-coach. Den uddannelsesmæssige baggrund skal være i orden, når det handler om samtaler med unge.

Som menneske, coach og psykoterapeut er det mest afgørende for mig, at de unge føler sig trygge, når de kommer ind ad min dør. Mit fokus er, at de har det godt i mit selskab, og at de får den hjælp og indsigt, som de har brug for og søger. Nogle gange tager det er par samtaler, andre gange flere.

Jeg tilbyder 1:1 samtaler og løbende afholder jeg workshops om stress.

Stine har hjulpet mig med at udvikle min personlighed i det private og i det sociale samvær. I gymnasiet havde jeg det meget svært med mig selv, fordi jeg stort set aldrig var glad i mit privatliv, og derfor var det en stor belastning, som påvirkede min dagligdag i skolen. Jeg var meget indelukket og delte ikke mine følelser med nogen. Indtil jeg mødte Stine. Hun har i sandhed været en kæmpe støtte i mit personlige liv men også i gymnasiet. Hun er meget sympatisk og forstående over for andre mennesker. Jeg havde en del samtaler med Stine om mange forskellige ting og hver gang følte jeg glæde over at have snakket med hende. Hun har givet mig værktøjer, som har givet mig det løft, jeg havde brug for i mit liv. Jeg følte og fandt ud af, at det har været vigtig for mig at tale om mine problemer og Stine var helt klart den rette at snakke med.”

dreng 19 år, der er kommet hos mig en gang om måneden i 9 måneder

Er du i tvivl om, hvad du præcist har brug for hjælp til, kan du læse mere her

Få hjælp til

Til forældre

Til unge